In de keuken

Gezonder

Zo eet je gezonder

Gezonder eten, dat wil iedereen, maar soms is er nu eenmaal geen tijd voor. Dan hebben we toch 5 tips die je kunnen helpen om richting een (meer) gezonde leefstijl te gaan. Lees je mee?

Rijst wassen

Rijst wassen – Moet dat echt?!

Er zijn weinig mensen op de wereld die nóóit rijst eten. Het maakt niet uit welke rijst je pakt, iedere instructie begint met het wassen van de rijst. Hoe belangrijk is dit nu eigenlijk?

Ananas Snijden

9x Groente en Fruit snijden

Jezelf altijd al afgevraagd hoe je nu bijvoorbeeld een ananas moet snijden, of een mango? In dit filmpje halen we 9 manieren aan om lastige groentes en fruit te snijden.

Header Tools

De 5 leukste keuken gadgets voor onder tien euro, uit China

Wie heeft er nu niet graag leuke betaalbare gadgets? In China zijn er ontzettend veel leuke gadgets te vinden, in alle prijsklasses. Vandaag kijken we naar de gadgets voor onder de tien euro.

Goedkoop bier

17x Goedkoop bier op vakantie

Voor wie graag een goedkoop biertje op vakantie wilt drinken hebben onze vrienden van Insider een lijst opgesteld van de 17 voordeligste biertjes in de wereld.

Life Hacks

5 Keuken Life Hacks – Deel 1

Wie wilt z’n leven nu niet makkelijker en eenvoudiger maken? Precies! Daarom kom ik hier met alvast 5 handige life hacks die je sowieso zelf kan gebruiken. Daar gaan we!

Oh My Foodies
Sluit Kookmodus