U bekijkt nu: Healthy 5 articles

Broccoli met rund

Snel en gezond: Broccoli met rund

De beste en makkelijkste broccoli met rundvlees, klaar in 20 minuten, van begin tot einde. En ja, het is sneller, goedkoper en gezonder dan afhalen! Laat jezelf niet voor de gek houden door de eenvoud van het gerecht- het is gewoon super lekker en simpel klaar te maken na een dag hard werken.

gevulde paprika

Paprika’s gevuld met Boursin

Wil jij ook eens een andere snack serveren aan je gasten? Probeer dan eens deze gevulde mini paprika’s! Ze zijn snel te bereiden, dus je kan ook een grote groep snel van een hapje voorzien. Ze zijn ook nog vegetarisch, dus iedereen is gelukkig hiermee! Waar wacht je nog op? Snel naar de keuken!

Ijsjes - Hero

Home made ijsjes

Je eigen ijsjes, lekker, verfrissend en vaak gezonder dan die uit de winkel. Hier hebben we vier variaties. Leef je maar uit!

Noedelsalade - Hero

Noedelsalade met kip

Een Vietnamees georiënteerde noedelsalade, met kipfilet. Weer eens iets anders voor tijdens de lunch! Misschien kun je niet alle ingrediënten bij de lokale supermarkt vinden, maar een lokale toko kan hier sowieso wel bij helpen. Laat het smaken!

Aarbeien-Smoothie

Zomerse Aarbeien Smoothie

Wat is er nu lekkerder op een warme zomerse dag dan afkoelen met een frisse aardbeien smoothie? Dit receptje is super eenvoudig en in 10 minuten klaargemaakt, wat wil je nogmeer?! Pak de blender en mixen maar.

Oh My Foodies
Sluit Kookmodus